Girls just wanna have fun


Sziasztok!  Mint ahogy ígértem, meg is hoztam a tesztet az egyik termékről, amit a haul posztban is említettem már. Ez nem más, mint az Essence limitált kiadású szemhéjpúder palettája a Girls just wanna have fun kollekcióból. A kollekció tartalmaz még rúzst, neszeszert, körömlakkot, körömreszelőt, highlightert, pirosítót valamint körömmatricát, tehát mindent, ami szemnek, szájnak ingere. Az összes termék aranyos, letisztult és csajos külsőt kapott. Én sajnos csak a sminkes tatyót és a palettát birtoklom.
A palettában négy gyönyörű szín található, Egy pezsgőszín, egy fukszia, egy halványlila és egy bronz árnyalat. Remekül lehet velük dolgozni, csak annyira porzanak amennyire kell és bár nincs valami intenzív színük, de a használatban elképesztőek. A púderben egy elegáns szív motívum rajzolódik ki, ami miatt én igazából megvettem.  :) Bár az lehet látszik, hogy a lila színbe belekarmoltam egy kicsit, apró baleset volt. Sajnos a karomon nem annyira látszanak a színek ezen lehet a kamera is ront, de élőben sokkal erősebbek.


Összességében meg vagyok elégedve az Essence termékekkel. Remek cuccaik vannak, viszonylag elérhető és nem olyan eget rengető áron is kínálják őket. A minőségük is elég jó színvonalon vannak.Nektek milyen Essence termékeitek vannak? :) ♥


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések