Interjús tag


Elég sok blogon láttam már ezt a tag-et, úgyhogy megtetszett és én is belevágtam.:) Ha te is megválaszoltad már nyugodtan linkeld be nekem, kíváncsi vagyok a válaszaidra.


Milyen indíttatásból kezdtél el blogolni?
Ehhez igazából nem kell különösebb indok, csupán csak találni akartam egy olyan hobbit, elfoglaltságot, amit szeretek csinálni és örömömet lelem benne.

Milyen hobbid van még?
Nincs annak mondható hobbim, viszont szeretek olvasni, írni, festeni, kreatívkodni, kertészkedni és néha jógázni is szoktam. A blogoláson kívül talán ezek mondhatóak a hobbijaimnak.

Mi volt a bloggal kapcsolatos legjobb pillanatod?
Rengeteg jó pillanatom volt már és remélem lesz is, így nem tudok egyet kiemelni. Persze, az összes komment, feliratkozás és visszajelzés fontos egy blogger életében.

Ha tehetnéd feladnád a munkádat, hogy csakis a blogolásnak élhess?
Vannak, akik pénzt keresnek és meg is élnek a blogolásból, de szerintem ez nagyon rizikós. Tehát inkább legyen egy fix munkahelyem és a szabadidőmben blogoljak. Szerintem ez a legjobb megoldás.

Szerinted mik azok a tulajdonságok, amik segítik egy blognak a fejlődését?
A kritikák, természetesen. A jók és a rosszak is egyaránt nagy szerepet játszanak ebben. Felhívják a figyelmet arra, hogy melyik részen kell még csiszolgatni, az íráshibákra vagy ha nem úgy áll valami, ahogy kellene. Persze, ezt mind megfelelő hangsúlyban, hisz neked sem jó, ha bunkón odaböknek eléd valamit.

Kik a példaképeid?
Van pár emberke, akinek soron követem a munkáját, fejlődését itt a blogvilágban, sőt vannak olyanok is akikre felnézek, de nem mondhatnám őket különösen példaképeknek.:)

Mit olvasol szívesen más blogon?
Az outfites posztokat nagyon szeretem, de a különféle tag-eket is szívesen olvasom, mégis talán a könyv- vagy filmajánlók a kedvenceim. Szeretem más ember véleményét olvasni, arról amiről nekem lehet más.

Van külön blog füzeted, amibe az ötleteidet írod?
Igen, most nem rég írtam át egy kis noteszbe őket, eddig egy könyvszerű cuccal mászkáltam.

Általában mennyi időt vesz el a blog egy nap?
Hazudnék, ha azt mondanám keveset. Komolyan órákat tudok a gép előtt ülni (persze, nem egyfolytában) csak azért, hogy egy-egy bejegyzés tökéletes legyen. De van olyan is, amikor fél óra alatt megvan, ez amúgy a kedvemtől és javarészt az energiámtól függ.

Általában hány poszt van előre megírva?
Suli időben szoktam inkább előre megírni a posztokat, abban az időben nagyobb hasznát veszem. Mostanában inkább megírom majd fel is rakom és nem dolgozok előre.

Honnan jött a blognak a neve?
A blognak a neve egy zenecím után jött, Ariana Grande-nak van egy olyan (nagyon régi) száma, hogy Honeymoon Avenue és ebből született a cím. Igaz, a szó eredeti jelentéséhez (nászút, mézeshetek) abszolúte semmi köze.

Előfordul, hogy több hétre előre meg van tervezve, hogy miről szeretnél írni?
A "több hét" az túlzás, inkább napokkal előtte tervezem meg. Persze, ez máshogy van karácsony fele, hisz akkor készülni kell. :)

Mi volt az első sminkeléssel kapcsolatos terméked?
Nem emlékszem rá, de tuti, hogy szájfény vagy szempillaspirál volt.

Mit dolgozol civilben?
Még tanulok és fogok is egy ideig.

Kedvenc sminkmárkád?
Nincs kimondottan kedvenc, de amit sokat használok az talán az Avon meg az Oriflame. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések