Apró nyári haul


Pár napot barátnőmmel töltöttem és a programjaink közé tartozott a vásárlás is. Nem tudtuk, hogy ekkora leárazások lesznek, komolyan volt olyan üzlet, ahol -70%-os leárazás volt. Szerintem ilyenkor a legjobb egy kicsit shoppingolni, mert nagyon sokat lehet spórolni. Rengeteg boltba bementünk, van ahova csak nézelődni, mert az idő szorított minket.


Az első darab egy kantáros farmerruha a H&M-ből, amire már régóta vágytam, de nem tudtam, hogyan szerezhetném be. Nagyon kényelmes és nem olyan nehéz farmerból (oké, ez furán hangzott) készült, hanem a könnyebb, puhább fajtából. Végig gombos és elől-hátul apró, édes zsebei vannak. Természetesen kell egy felsőt alá venni, mert elég gáz lenne anélkül utcára lépni.Nagyon megdöbbentem, hogy mennyire olcsó, ugyanis 8 990 Ft-ról 3 500-ra árazták le! Hát nem elképesztő? :)A következő dolgokat a C&A-ból szereztem, szintén leértékelve. A blúzt meglátva a fogason, szinte azonnal szerelmes lettem és már tudtam, hogy ezt meg is fogom venni. Meg is vettem csak eggyel nagyobb méretben. Nagyon lenge anyagú nyárias darab. A pántjainak a kialakítása (és a mintája) tetszett meg benne, mert ugye a pántok rövidebbek és ezért nem a vállnál hanem nyaknál futnak végig. :) Továbbá vettem még egy pénztárcát is, egy gyönyörű kék színűt is. Ezt anyunak szántam, mert az övé pont most ment tönkre. :) A blúz és a tárca is egyaránt 1 490 Ft volt.


Az utolsó darab megérte azt a sok szaladgálást. :D Egyenesen ezt kerestem és a Bershká-ban is találtam, de végül emellett a fekete darab mellett döntöttem. Ez egy body, ami úgy néz ki, mint egy fürdőruha (persze, fürödni nem jó) és szoknyával vagy nadrággal lehet viselni. Az anyaga nagyon jó, puha és kényelmes. Eléggé nyúlékony, de a biztonság kedvéért egy mérettel nagyobbat vettem. A Thanks for nothing felirat nagyon jól mutat rajta és igazából ez volt, ami megfogott benne. A Pull&Bear-ben vettem 2 995 Ft-ért. :)


Az utolsó dolog egy könyv, amit ugyan nem egy időben vettem a felsoroltakkal, hanem kicsit hamarabb, de még idesorolom. A Nyírd ki ezt a naplót (angolul Wreck This Journal) nagy sikert aratott már Amerikában és most végre megjelent hazánkban is. A lényege, hogy a könyvben lévő utasítások szerint szét kell rongálni ezt a naplót. Így elég hülyén hangzik, de vannak olyanok, akik a kreativitásukat felhasználva alkotnak és ezekből mesés dolgok születnek. Mint ahogy a képen látszik már elkezdtem és talán erről csinálok egy bejegyzést, ha szeretnétek. :) A megjelenés után nem sokkal a Líra-ban vettem 2 140 Ft-ért. 
- - -
Végül pedig szeretnék megosztani veletek pár képet a hétvégénkről. Ugyanis már régóta terveztük, hogy kimegyünk a napraforgókhoz fényképezni, mert hogy az annyira szuper. Na, mindegy. Nem lettek profi képek, de sokat nevettünk és ez is egy szép emlék lesz. ♥

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések