5 kedvenc sorozatos párom


Nagy sorozatmániásként szinte ujjongani tudok, amikor két nagyon passzoló emberke összejön. Persze vannak utált párok is, na azokról ne is beszéljünk. Most 5 nagy kedvencemet szedtem össze különböző sorozatokból, akiknek a legjobban szurkoltam és akiket most is imáááádok. :)

Ross és Rachel, Jóbarátok
Hú, ilyen hullámvölgyes kapcsolatot!  Mindig szétmentek, de persze aztán mindig egymásra találtak újra és újra. Na, de a végére minden egyenesbe jött, megszületett Emma, a közös gyermekük. :)

 Hanna és Caleb, Pretty Little Liars
A sorozat elején a szerelmük kibontakozása elég furcsa volt, ugyanis Hanna egy ideig befogadta Calebet, hogy náluk lakjon, viszont bujkálnia kellett a lány édesanyja elől. Idővel megerősödött a kapcsolatuk és töretlen maradt... egy ideig.

Grace és Pete, Scream Queens
Annyira nagyon édesek voltak, addig míg sajnos össze nem vesztek, mert Grace megtudta, hogy Pete-nek is köze van a gyilkosságokhoz. A sorozat lényege miatt pedig nem lett szép vége a dolognak.:(

Ezra és Aria, Pretty Little Liars
Ők az egyetlen pár, akinek a kapcsolata a sorozat kezdete óta töretlen és kitartó. Persze a 6. évad közepe fele az idő ugrás után újra egymásra találtak és újra kezdett fellobbanni a szerelem.

Tate és Violet, American Horror Story (1. évad)
Talán nekik volt olyan románcuk, amilyenre mindenki vágyik. Őszintén és határtalanul szerették egymást. (Kár, hogy a valóságban nem alkotnak egy párt. :c)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések