Puha kacsók - avagy termékek, amiket ajánlok


Sziasztok! ♥
Mostanában feltűnt, hogy nem tudok elmenni aludni anélkül, hogy ne kenjem be a kezem valami kencével, mert a tél és a hideg idő eléggé kicsinálta őket. Elég sok kézkrémem akad, mert eddig mindig csak próbálgattam őket, míg meg nem találom a tökéletes darabot. Sokan küzdenek azzal a problémával, hogy nagyon száraz kezük van, jól bevált termékek segítségével orvosolhatjuk ezt.


Elsősorban a személyes kedvenceimet sorolnám fel, amik nekem beváltak. Néha-néha ha bementem egy drogériába és belebotlottam egy-egy kézkrémbe akkor az azt jelentette, hogy m e g  k e l l  v e n n e m. 
A Baba körömerősítő kézkréme nagyon jó vétel volt, mert teljesen megvagyok vele elégedve. Az illata nagyon kellemes és a felvitel után még pár óráig is érzem. A körömerősítő tudását nem nagyon tapasztaltam, bár lehet azzal volt a baj, hogy főleg nem a körmeimre kentem fel.
Ez egy Avon termék glicerinnel, kalciummal és sok-sok vitaminnal, amik segítenek puhává varázsolni a mancsunkat. Nem valami illatgazdag (ha van ilyen szó?), de az a minimális illata is nagyon jó.


A SoftCaress az Oriflame-től egy oltári termék makadám dió olajjal, aminek valami fenséges illata van és szuperül ápol. Az állaga nagyon jó, a bőröm elég gyorsan beszívja a krémet és az illata még sokáig érezhető a bőrömön.
Az egyik kedvencem szintén egy Avon termék. Száraz bőrre ajánlják, viszont nekem nem kifejezetten száraz bőröm van csak néha kiszárad, de én is bátran használhatom. Kakaóvaj van hozzáadva, ami pazar illatélményt idéz elő.


Természetesen belekerült a válogatásba egy klasszikus Nivea krém is, ami szerintem elengedhetetlen egy háztartásban. Fikarcnyi illata van, de az nagyon tartós.
Az utolsó termék pedig egy Oriflame-es Milk&Honey Gold, aminek nagyon édes csomagolása van. Nagyon jól hidratál és puha bőrt varázsol. Bár az illata az nem ragadott nagyon magával, mert kicsit sem hasonlít a mézre. Inkább olyan virágos illata van, de ez sem rettent el a használatától.


Remélem tudtam ajánlani néhány terméket.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések