Kedvenc könyves szereplőim


Van az úgy, hogy egy könyvbéli szereplő annyira magával ragad, hogy képes lennék kiszedni a könyvből és elbeszélgetni vele egy jót vagy a másik esetben hozzámennék feleségül. Veletek is volt más ilyesmi vagy csak én vagyok ennyire lökött? Nyugtassatok meg! :) Néhány könyvet le se bírom tenni, mert a szereplők (néhány, persze van kivétel) annyira szimpatikusak és elbűvölőek. Ebben a bejegyzésben pár ilyen szereplőt sorolok fel.


Hazel - Csillagainkban a hiba
Nagyon tetszett a személyisége, az hogy milyen kitartó volt a rákkal szemben, Persze, mint mindenki, ő is beleesik abba a "hibába", hogy szerelmes lesz. Mindvégig küzd és kitart Gus mellett és az éjszaka közepén képes a segítségére sietni. Peter Van Houten felé mutatott imádata addig nem hunyt ki, míg ki nem derült milyen bunkó is ő valójában. 

Négyes - Beavatott
Tris iránt mutatott szerelme egyenesen magával ragadott. Ahogy mindig megakarta védeni és mindig támogatta a legrosszabb helyzetekben is. A ködös múlttal rendelkező srácnak óriási szíve van, de nem fél harcolni sem. Amikor bevallotta, hogy elakart menni akkor az is szóba került, hogy mégis miért maradt. Azt felelte: mert beleszeretett Trisbe. Hát nem imádni való?:)

Cortez - Szent Johanna Gimi
Ennyi évig várni, huh? Na jó, azért Reni sem sietett. Néha nagyon bunkó volt vele, de azért ki lehetett lesni, hogy fülig szerelmes Renibe.:) Azért szólhatott volna hamarabb is. Féltékeny egy srác, az biztos, hogy Arnold ezt megtapasztalhatta. És komolyan, kék szem, fekete haj?? Biztos, hogy nagyon dögös lenne élőben.

Nektek kik a kedvenceitek?


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések