Disney TAG


Valamennyien tudjátok, hogy szó szerint megőrülök a Disney mesékért és Walt Disney-ért is. Ezért összedobtam pár kérdést és ezeket most megválaszoltam, de kizárólag csak a mesékkel kapcsolatban.:)
Fogalmam sincs mikor kezdődött ez a mániám, de annyi biztos: már nagyon régóta velem van. És a mai napig nem szégyenlem, ha a hercegnőkről beszélünk. Nem érzem kínosnak, hogy én még mindig szeretem és nézem őket.

1. Melyik a kedvenc hercegnőd?
Nekem mindig is Ariel volt a kedvencem.:) Amikor kicsi voltam nagyon szerettem a sellőket és mindig irigyeltem a vörös haját.

2. Melyik a kedvenc meséd?
Pán Péter. Abszolút kedvenc. Mindig is Sohaországról álmodoztam és arról hogy mik élnek ott. Mellesleg megtetszett, hogy Pán Péter mennyire nem akar felnőni, meg hogy gyerek akar maradni, és ezen a véleményen vagyok én is. Egyébként meg engem is elvihetne Sohaországba.:)

3. Melyik számodra a legédesebb film?
Ezer százalék, hogy a Bambi. A valaha létezett legaranyosabb film. Nagyon szeretem az állatokat, tehát nem is csodálkozom a válaszomon.:)

4. Melyik a kedvenc herceged?
Fülöp herceg a Csipkerózsikából. Igaz, hogy a mese nagyjából csak arra tanít, hogy ne beszéljünk idegenekkel csak ha szexik.:D De ő tényleg az volt, úgyhogy elnézzük.

5. Melyik mesebeli helyen élnél a legszívesebben?
A Szépség és a szörnyeteg-ben a Szörny kastélya elképesztően szép helyen van.

6. Melyik a kedvenc betétdalod?
Két dalt említenék meg, ami tényleg nagyon szép és aranyos. Az egyik a Once Upon a December az Anasztáziából. A másik a Minden ember macska nem lehet a Macskarisztokraták-ból. Mind a kettő nagy kedvencem :)


7. Melyik a legszimpibb gonosz számodra?
Számomra talán a legszimpatikusabb az Demóna. Talán a 2014-es mozifilm túl nagy hatással volt rám ezért kedveltem meg ezt a gonosz nőszemélyt.

8. A kedvenc jeleneted?
Van egy pár emlékezetes jelenet a számomra, de most csak a legkedvesebbeket válogattam össze. Ariel és Eric úgymond első randija és esküvője, Hamupipőke átváltozása, Suzi és Tekergő jól ismert pillanat és Aranyhaj csókja Flynn-nel.:)

9. Megcsókolnál egy békát?
Ez egy érdekes kérdés. Igen, mert lehet egy helyes királyfi lesz belőle, de nem is mert lehet és is békává változok, az meg nem lenne valami jó.:D

10. Kedvenc befejezésed?
Talán az Anasztázia befejezése tetszik a legjobban. A lány azért küzdött egész idő alatt, hogy megtalálja a családját és hogy honnan jött, de mikor ez valóban sikerül neki inkább az igaz szerelmet válassza. Nagyon aranyos.

11. Melyik időben élnél legszívesebben?
A hercegnő és a béka az 1926-os években játszódik, amit néhol a ruhák is tükröznek és ez a kor nekem különösen tetszik.

Ti mit válaszolnátok ezekre a kérdésekre? Kommentben várom:) ♥


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések