Alaszka nyomában film?!


Éppen a neten szörföztem, amikor beleszaladtam egy cikkbe, amiben a filmet emlegették. Jómagam is hallottam már ilyen pletykákat, de megerősített infókat nem találtam.  A John Green könyvek valahogy mindig olyan jól sikerülnek könyvként is, de ha megfilmesítik, na akkor az maga a mennyország. Jobb esetben. A Csillagainkban a hiba és a Papírvárosok is jócskán odacsaptak, mert rengeteg mozi telt meg a premierkor.
Láttam pár ötletet a szereplőknek, de a válogatás ramaty volt és nem nyerte el a tetszésem. Ezért megmutatom nektek, hogy én milyen színészeket/színésznőket képzelek el a filmbe.:)
Emilia Clarke
Alaszka szerepére két oda illő csajszit találtam, akik szerintem megfelelőek lennének a szerepre, viszont nem tudtam választani. Mindketten híres, tehetséges és gyönyörű színésznők.
Jenna Coleman
Miles szerepére már nagyobb kihívás volt megfelelő színészt keresni, de azért próbáltam az elképzeléseim szerint válogatni.
Nicholas Hoult
Imádom John-t, ő egy nagyon tehetséges író és a könyvei pedig mesések, de talán a filmnek nem örülnék annyira. Nagyon szuper, hogy ha megfilmesítenek egy-egy könyvet, hisz azzal is nagyot kaszálhatnak, de a szereplők kiválasztásával alaposan mellé lehet lőni.

Valahogy sose bírtam a filmadaptációkat, hisz könnyen ki tudták nyírni azt az elképzelést, amit a történettel és a szereplőkkel kapcsolatban kialakítottam. Tehát engem zavar, hogyha a szereplő nem úgy néz ki, ahogy én azt elképzeltem (persze, nincs sok esély arra hogy teljesen úgy nézzen ki). 
Plusz dolog az, hogy az ilyen filmekből általában rengeteg dolgot kihagynak. Olyanokat is, amik igazán fontosak lennének. Például a Csillagainkban a hibából is kihagytak tömérdek olyan marha édes és néhány szomorú pillanatot, amikkel kerek-egész lenne a film.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések