Rainbow TAG

Saját fotó :)
Ezt a TAG-et Pankánál láttam és egyből beleszerettem.:) Már nagyon szerettem volna megcsinálni, de esküszöm nem volt időm fotózni, ha meg ráértem éppen a fények nem voltak jók. De most itt van és a fotók is mondjuk, hogy jól sikerültek.
Még egy valami, amit említeni szeretnék: mostanában lesz egy kis időm hál'istennek és úgy gondoltam, hogyha megtetszik valamilyen termék az alábbiak közül akkor csinálok tesztet róla, de csak ha szóltok.:)Piros
Színezett ajakápoló az Ombia-tól? Naná!:) Ez a szépség két másik társával érkezett hozzám. Bár mondhatni a három közül ez a legjobb, ami egy kevés színt ad, és az illata is mesés.:) Ez a darab a Be kissed by Cherry névre hallgat. Az állaga nem ragadós, nem is folyós, tehát valami a kettő között. 


Narancssárga
Egy parfümömet választottam az Avon-tól a neve Summer White Sunset. Igen csak a kupakja és a folyadék az üvegben sárga, de se baj. Igen kellemes illata van, engem mindig a nyárra emlékeztet. De már nagyon fogyóba van, bár nem hiszem, hogy újra ilyet fogok vásárolni.:)


Citromsárga
Még egy ajakápoló az Ombia-tól. A neve nem különbözik sokkal az előzőtől, csak ez barack illatú. Nem mondhatnám, hogy lenne nagyon színe, de egy pici van. Na igen, az illata nem ragadott magával, de a végén megbarátkoztam vele. Nekem kicsit "mű", és kicsit se emlékeztet a barack illatára.
Az állaga viszont nagyon szuper, szépen ápol.:)


Zöld
A hajvégápolóm is szintén az Avon-ból való. Azt írja száraz hajra, de mivel az enyém nem az (mégis használom) bátran kijelenthetem, hogy minden típusra kiváló. Nem szabad túlzásba vinni, a célra megfelel egy pici mennyiség is. A Hajápolási titkaim című bejegyzésben is említettem, amit ITT nézhetsz meg.


Kék
Ohh, igen! Az egyik kedvencem. Ez a csillogós lakk a NYC-től van a Disco Inferno árnyalatban. Én a Rossmann-ból szereztem, de a Müller-ben is kapható. Általában másik szín fölé szoktam használni, de megesik, hogy sietek és csak magában viszem fel.


Barna
A kencém szintén az Avon-ból érkezett hozzánk, és első látásra szerelem volt. Azt írja arcra, kézre és testre is kenhető. Mesés kakaó illata van, amit nagyon szeretek szagolgatni.:D Elég nagy kiszerelés, úgyhogy még egy darabig bírni fogja. Én arcra szoktam a legtöbbet használni és valami csodát tesz vele.:)


Lila
Igen, bármennyire is nem látszik annak, de ez egy lila szempillaspirál. Próbáltam úgy fotózni, hogy a csomagolásán is látszódjon, hogy lila, de hát nem sikerült. Mellesleg viselve sem látszik nagyon:( Az állaga csak dicséretet érdemel, mint majdnem mindegyik Oriflame-s termék. Ez a Purple Shimmer árnyalat :)


Rózsaszín
A jó öreg Baby Lips! Inkább színezésre használom, mint ápolásra, mert eléggé "rikító" színe (Pink Punch) van. Ez az egyik kedvenc ajakápolóm a Maybelline-től. Büszkén mondhatom, hogy nem szárította ki az ajkaimat, mert ismerek olyat, akinek igen. A Rosmann-ból szereztem még régebben.:)


Színes
Jah, igen, színesnek nem mondanám, de a pávatollak miatt ide sorolnám. Avon-os spirál, ami szintén bevált. A keféjéről annyit, hogy nagyon szépen szétválassza a pillákat és rendese fel is viszi a festéket. Sőt, nem is csomósodik!:)

Mint említettem, bátran szóljatok, hogyha szeretnétek valamiből tesztet! :) ♥Megjegyzések

Népszerű bejegyzések