Mini Haul


Mondhatnám, hogy Áprilisi Haul, de nem igaz mert vannak olyan dolgok, amit még márciusban vettem, csak megvártam a többi cuccot.:) Volt szerencsém, betérni pár boltba és gondoltam, miért is ne lehetne egy haul-os poszt, hisz ilyen még úgy se volt. Minél hamarabb haza akartam érni és elkezdeni. A képek minősége miatt egy ideig még szégyenkezni fogok, míg meg nem érkezik valami, amivel rendes fotókat tudok lőni. Apropó, ez az első ilyen poszt, ezért próbáltam a legtöbbet kihozni belőle.


Sikerült beszereznem egy orgona illatú gyertyát, bár kint is szagolgathatnám, de sebaj. Persze, két fényképkeretet is muszáj volt beszereznem, miért ne? Ezek a Tesco-ból vannak.:)

Szereztem egy szürke flitteres pólót a Takko-ból 3 990 Ft-ért. De ez nem egy sima flitteres póló, A flitter egyik oldala szürke, a másik fekete, Ezért, ha megsimítod, akkor átfordul a másik színre. Nah, ezt elég hülyén írtam le:D


Itt jobban látszik:)

Erre a szűk szárú farmernadrágra is lecsaptam, szintén a Takko-ból, 5 990 Ft-ot fizettem érte.

Már régebben is akartam ilyen hajgumit, gondoltam le van árazva, ezért vettem egy kisebb csomagot 990 Ft-ért. Bár így első ránézésre inkább tűnik telefon zsinórnak, mint hajguminak.

 Nagyooon megtetszett a boltban, de amikor felpróbáltam tudtam, hogy ez rám várt.:) Igen, valóban nincsen fűzője, mert egy gumipánt tartja a nyelvét az oldalához. Épp ez tetszett meg benne annyira. A Deichmann-ban vettem viszonylag olcsón 4 490 Ft-ért.

Még a sarkánál is van gumírozott rész, hogy véletlenül se essen le a lábamról.:)


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések