Gigi Hadid's best outfits ♥


Lehet felmerül bennetek a kérdés, hogy ki a fene az a Gigi, vagy hogy miért írok róla akármit is. Ez egyszerű. Gigi egy 20 éves modell csajszi, mint sokan mások. Végigsétált már a Victoria's Secret kifutóján és már szerepelt a Vogue címlapján is. Olyan magazinokban szerepelt, mint a VMAN, az Elle vagy a Sports Illustrated.
Épp egy a napokban olvasgatott magazinban volt róla egy cikk. Azt írták le, hogy éppen hogy s mint alakul a kapcsolata Zayn Malik-kel. Előtte is képben voltam már, hogy kicsoda is ő, de nem tudtam, hogy ennyire lazán mászkál az utcán vagy, hogy milyen a stílusa. Ekkor csapott belém a villám, hogy ebből nagyszerű poszt lenne, és tessék itt is van.:)

 Gigi ezt a szettet a Coachella nevezetű zenei fesztiválon viselte még régebben. Egy fesztiválra nem hiszem, hogy kellene több is, hisz tombol a hőség, táncolunk, mászkálunk a haverokkal és úgy általában minden, amit itt lehet csinálni. Nekem olyan hippi feeling-je van, de nem különösebben zavar.:)

 Szerettem volna egy ilyen összeállítást is berangsorolni, mert nagyon tetszik, hogy ilyen egyszerű és hétköznapi. Semmi feltűnő vagy csicsás, pont jó. Egyszerű, de nagyszerű. Tetszik, hogy szupermodellhez képest tud ilyen laza is lenni.

Üdvöskénk ezt a hosszú estélyi ruhát a Met Gala vörösszőnyegén viselte. Az apró virágok a derekától egészen a válláig és a ruha pántja is nagyon bejön, A hosszú felhasítás a combjánál és a ruha esése még jobban kiemeli, az egyébként is tökéletes alakját. Plusz pont jár azért is, hogy a ruha hátulra eső része is kivágott, tehát már nem is kell több.:)

 Ezt a csillogó overált, Gigi a CFDA Fashion Awards-on viselte. Az, aprónak nem igen mondható, táska passzol a ruha színéhez, ami nem borítja fel az egyensúlyt. Ékszerre láthatóan nem volt szüksége, mert szerintem ezek hiányában is beragyogta az estét.

All black everything. Na, igen. Abszolút kedvenc. Bár én valami színeset felvettem volna, hogy megtörjem azt a nagy "sötétséget", de így is elképesztően áll neki. Az a felső kicsit merész, de a visszafogott nadrág és kabátka kompenzálja az összhatást. 

Remélem tetszett:)
Nektek melyik szett tetszett a legjobban?Megjegyzések

Népszerű bejegyzések