Alaska nyomában | KönyvajánlóElső pia,
 első balhé,
 első csaj,
 utolsó szavak
-írja a szöveg.
Lehetséges, hogy hallottál már a könyvről vagy maga az írójáról John Green-ről. Mint szerintem mindenki más, én is a Csillagainkban a hibá-t olvastam elsőnek tőle. Tetszett meg minden, de a mai napig nem értem miért ezzel a könyvvel vált híressé. Mert ugye ez volt a "nagy dobása". Személy szerint nekem az Alaszka nyomában sokkal jobban tetszett. Mellesleg Green ezért a könyvért kapott Printz-díjat.:)

A könyv maga egy Miles Halter nevű kicsit nyomi srácról szól, aki épp most csöppent bele az egyetem különös világában. Aki nem mellesleg híres emberek utolsó mondataival foglalkozik, Elindul felkutatni a Nagy Talánt. Ott találkozik Ezredessel és a titokzatos és kiszámíthatatlan lánnyal, Alaskával. Az a tipikus sztori, tudjátok, beleszeret. De a szóban forgó lány körül semmi sem az, aminek látszik. Százhuszonnyolc nap után minden gyökeresen megváltozik, beleértve mindegyikőjük életét.

A borítójáról annyit, hogy nagyon szép. Az enyém kemény fedeles, amin van egy oldalt behajtott védő "ruhácska". Belül az elején az író eddigi könyvei, hátul pedig egy fotó róla és az életrajza. A felirat "tapizható" vagy hogy is mondják.:D Tehát domború a felirat.

Nektek melyik a kedvenc könyvetek tőle?:)Megjegyzések

Népszerű bejegyzések