Hajápolási titkaim

Sziasztok!♥
Sokan kérdezősködtek már, hogy miért ilyen szép a hajam, milyen termékeket használok, milyen szokásaim vannak a hajammal kapcsolatban, stb. Nincs ebben semmiféle varázslat vagy ilyesmi. Most pedig elhatároztam, hogy leírok nektek pár tippet, trükköt hátha hasznát veszitek.:)
Most éppen rövid/vállig érő hajam van, november fele vágattam le. Most, hogy így belegondolok elég sokan szidtak is miatta, hogy mégis mi az istenért vágattam le.:D Mellesleg a hátam közepéig ért, úgyhogy meg is értem őket.


Most így néz ki. A színe olyan nem is tudom milyen, maradjunk a vöröses barnánál.:D

Hajvasalót vagy göndörítőt, nem használok csak, ha nagyon muszáj. Vagy ha valami rettentően fontos eseményre megyek és már nincs időm semmit se kezdenem a hajammal. Nem szeretem őket semmiféle értelemben. Ahogy elnézem a sütővasat használó barátnőim haját, meg azt hogy mennyire meg van töredezve a hajszálaiknak vége. Na igen, abból nem kérek, köszi.

Balzsamot már régóta nem használok, nagyon hamar bezsírosodott a hajam, bár lehet, hogy én használtam rosszul.:D
 A samponom a Cientől van, amit elég könnyen szereztem be. Nagyon kellemes illata van, könnyen habosodik. Nem töredezik a hajam tőle.
Régen egy héten egyszer mostam hajat, mert annyira nem tartottam fontosnak. De mivel a lányoknak egyre fontosabb a frizurájuk, ezért most már kétszer mosom meg. Szokásom szerint nem szárítom meg se nyáron, se télen. Hagyom száradni és vizes hajjal fekszek le. Sőt még törölközővel sem dörzsölgetem, hogy jobban száradjon, mert azt hallottam, hogy az is rossz a hajnak. Bár lehet semmi alapja sincs.:D Vizesen megfésülni sem szoktam, mert a haj nedvesen a legvédtelenebb, ezért sokat sérülhet.
A hajvégápolómat Anyukám szerezte nekem a Avontól. Nekem nagyon jól bevált, ajánlom mindenkinek. Hetente használom, egy keveset belenyomok a tenyerembe, felviszem a hajvégeimre és kész is! Sajnos fogyóban van, úgyhogy mihamarabb be kell szereznem!:)
Hajhabot használtam egy ideig, de szerintem nem tetszett a hajamnak, ezért mindig szállt amikor ilyen beöltözős idő volt. Viszont nagyon szépen felemelte a frizkómat, tehát csak jót tudok mondani róla.:)
Műanyag hajkefét használok, amit a Jyskből szereztem és nagyon szeretem. Nem tapasztaltam különösebb különbséget a műanyag és a fa kefék között, mert mindkettő bevált.

Tippeim:

  • Vigyázz a hővel vagy használj hővédőt!
  • Ma már mindenféle hajtípusra van sampon, ezért próbáld meg a Neked megfelelőt beszerezni. 
  • Ne használj sok hajápolási terméket, mert hidd el nem tesz jót, ha mindenfélét rápakolsz a hajadra.
Ti hogyan ápoljátok a hajatokat?
Remélem segítettem nektek valamiben, és hogy tetszett ez a poszt! :)


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések